Välkommen med husbil i Arvika!

Ställplatser i Arvika

Är du på semester med husbil? I Arvika finner du flera fina, natursköna ställplatser, delvis med full service. De flesta ligger alldeles vid vatten och en del platser ligger nära vår mysiga stadskärna, där du kan shoppa och njuta av god fika och restaurangbesök. Känn friheten när du semestrar med husbil och vi välkomnar dig till en eller flera övernattningar på våra ställplatser.  

Lätt vandringsled
Till viss del kuperad
Medelsvår vandringsled
Kuperad terräng och till viss del fysiskt krävande.
Svår vandringsled
Kuperad terräng och delvis mycket fysiskt krävande.

Ställplatser i Arvika Småbåtshamn

I Arvikas småbåts- och gästhamn finns tolv husbilsplatser, direkt belägna vid Kyrkvikens strand och nära till Arvika centrum. Du har tillgång till el, vatten, servicehus och latrintömning.

Ställplatser i Arvika Hamn

På den stora grusparkeringen vid hamnen i Arvika kan du stå med husbilen alldeles intill Kyrkviken och med gångavstånd till centrum. Endast ställplatser.

Ställplatser på Arvika SweCamp Ingestrand

På familjecampingen Ingestrand, strax söder om Arvika, finns 21 vackert belägna och väl iordninggjorda ställplatser nära sjön Glafsfjorden. TV-anslutning och el.

Ställplatser vid Blåsut

Arvika Motorbåtsklubb erbjuder ställplatser för husbilar vid klubbstugan Blåsut, vid Glafsfjorden, ca 6 km från Arvika centrum.

Ställplatser vid Jössefors båthamn

I båthamnen i Jössefors står du med sjöutstikt över Glafsfjorden, endast 8 km från Arvika centrum. Ställplatser med möjlighet till el-anslutning.

Ställplatser i Gunnarskog

Ställplatser för husbilar med lantligt läge och full service vid Larstomta Vandrarhem i Gunnarskog, 20 km norr om Arvika.

Ställplatser vid Klässbols båthamn

Vid båthamnen i det lilla mysiga samhället Klässbol med sitt världsberömda linneväveri finns ett fåtal platser för husbilar vid Glafsfjordens strand.

Ställplatser vid Hälle Fishing Camp

Hälle Fishing Camp erbjuder härliga ställplatser direkt vid strandkanten med underbar utsikt över Ränken.

Ställplatser vid Arvika Golfklubb

Här finner du ställplatser alldeles intill golfbanan i Edane med underbar natur runt hörnet.

Ställplatser vid Mangskogs Folkets Hus

Stanna med husbil eller husvagn i Mangskog och upptäck mer av den vackra omgivningen! Vid Mangskogs Folkets Hus, alldeles vid sjön Mangen, finns det fina ställplatser både med och utan el.