Njut av en avkopplande shoppingrunda i Arvikas butiker.

Småstadsshopping när den är som bäst!

Arvika shopping - personligt och genuint med allt från klädbutiker, interiör eller presentkort; ett utbud i linje med småstadsidyllens atmosfär.

Söker du en mysig shoppingupplevelse utan att behöva trängas i ett stort köpcenter? Vill du mötas av personliga butiker i en lugn atmosfär? Då är Arvika rätt för dig! Hos oss i Arvika finner du Sveriges äldsta konsthantverksbutik som grundades av Maja Fjæstad 1922. Idag består Arvika Konsthantverk av en ny generation konsthantverkare som tillsammans presenterar sina alster och engagerar sig för en levande konsthantverkstradition. Är du intresserad av fler lokalproducerade produkter kan Klässbols Linneväveri passa för dig. Där kan du se hur tygerna skapas i fabriken, samtidigt som du kan vältra dig bland ljuvliga lokala textilier. På Hantverksmagasinet kan du bland annat finna Mia Tingvall eller Annikas Vävbods ateljéer. Ett måste för konstälskaren! 

 

”Shopping i Arvika är att handla i en trivsam och inbjudande atmosfär. Butikerna har sin egen personliga prägel och det finns ett fint urval av inredning, kläder, kuriosa och konsthantverk”  - Så beskrivs staden av många besökare.

 

Flanera i vår idylliska stad bland unika butiker med personlig service. Prova kläder i lugn och ro och hitta personliga presenter. I Arvikas centrum finner du allt från kända butiker som Lindex och Kappahl, till lokala shoppingpärlor som FK Mode eller Sveders Herr. Hitta fler klädbutiker här

 

Varför inte ta en tur inom Tilde Tryck som tillverkar egna skrivböcker, eller Te-affär'n som kan erbjuda spännande teblandningar att ge bort som present? Fler presentbutiker kan du hitta här. I Arvika kan du finna något för både stor och liten. Klicka här för butiker under temat sport, jakt och fiskeleksaksbutiker eller djurbutiker.

 

I denna härliga småstad finns massor att upptäcka! Vill du fynda på loppis eller second hand? I centrum finns bland annat Erikshjälpen och Lilla Kråkan att tillgå. Om du vill ta en tur utanför Arvika kan du åka till Matildas Bod eller Sjövikens Antik & Auktioner i Brunskog. Där kan du fynda antikviteter. Bland våra sommaröppna loppisar kan du bland annat finna Blå Grinden Kuriosa och loppis i Edane. På onsdagar och lördagar är det torgdag i Arvika centrum- året runt! Det kan passa för den som vill fynda vid loppisborden! Klicka här för mer information om loppisar, second hand och antikt. För den intresserade finns även auktioner där du kan ropa hem nya fynd på nätet.

 

Arvika myllrar av mysiga caféer. Ta en god fika eller en matbit i våra caféer och restauranger och njut av en avkopplande shoppingtur. Arvikas matutbud hittar du här: https://www.visitarvika.se/sv/gora/ata 

 

Svårt att veta vad du ska ge bort i present? Köp ett Arvika shopping presentkort på valfri summa, hos oss på turistbyrån eller andra utvalda butiker i stan. Mer information om presentkort och var du kan köpa det kan du hitta här: https://arvikashopping.se/presentkort/

Mer om shopping i Arvika finner du på Arvika Shopping

Inspirerande trycksaker och presentartiklar finns i Tilde Trycks trevlig butik.
Photo credit: Inspirerande trycksaker och presentartiklar finns i Tilde Trycks trevlig butik.
Inspirerande trycksaker och presentartiklar finns i Tilde Trycks trevlig butik.
Second hand för barn finns i den välsorterade butiken Lilla Kråkan.
Photo credit: Second hand för barn finns i den välsorterade butiken Lilla Kråkan.
Second hand för barn finns i den välsorterade butiken Lilla Kråkan.
Nej