Upptäck Arvikabygden under sommaren

Paketerade upplevelser och erbjudanden i Arvika

Hämta inspiration inför kommande semester eller en avkopplande helg framöver. Härliga upplevelser väntar dig i Arvika! Upptäck naturen per fot, med cykel eller från vattnet med kanot. Här visar vi paket och erbjudanden till dig som vill kombinera en avkopplande stund i naturen eller ett museibesök med boende i en mysig stuga, på ett komfortabelt hotell eller mitt i den vackra naturen.

Härliga vandringsupplevelser väntar dig i närheten av Guesthouse Eleven.

Vandringspaket Guesthouse Eleven

Njut av härliga vandringar nära Guesthouse Eleven eller i närliggande Glaskogens Naturreservat med sammanlagt 300 km vandringsleder. Efter dagens vandring väntar en avkopplande stund i hotellets ombonade bastuavdelning. Under två nätter vilar du upp dig i ett av de komfortabla rummen på familjevänliga Guesthouse Eleven i Jössefors.
Kanottur på Glafsfjorden med utgångspunkt från Guesthouse Eleven.

Kanotutflykt med boende på Guesthouse Eleven

Ta med hela familjen på en kanotutflykt på Glafsfjorden och till naturreservatet Bergs Klätt. Turen lämpar sig för familjer med barn och ni bor två nätter på det familjevänliga hotellet Guesthouse Eleven. Här bor ni i fina rum och kan njuta av stora lekutrymmen utomhus nära naturen.
På Guesthouse Eleven bor du i fräscha och rymliga rum.

Minisemester Guesthouse Eleven

Unna dig en paus från vardagen. Bo bekvämt, ät gott i hotellets mysiga restaurant, patio eller på verandan. Upplev naturen i avslappnande miljö och koppla av med ett härligt bastubad.
Upptäck omgivningen från Guesthouse Eleven med cykel

Cykla i vacker natur och kulturbygd

Det här paketet erbjuder en kombination av en dagsutflykt med cykeln i kulturbygden Arvika och två avkopplande nätter på det familjevänliga hotellet Guesthouse Eleven i Jössefors. Upptäck naturen runt Jössefors och Arvika med cykel Ditt lunchpaket från Guesthouse Eleven kan du avnjuta på en av många naturfina platser längs vägen.

Cykelpaket Ingestrand

På Ingestrands Camping har du nära till bad, grillplats och fina vandringsstråk och cykelmöjligheter. Det här paketet erbjuder boende i en timmerstuga (nr 29-37) med skogen som granne och 2 cyklar för upptäcktsfärder i omgivningen (Arvika Eda friluftskarta samt cykelguiden för Arvika ingår). Från campingen är det inte heller långt till minigolfparken med glasscafé, och Arvika Kanot & Turistcenter.
Njut av naturen under en kanotutflykt

Arvika Kanot & Turistcenter turpaket

Upptäck de många sjöar och älvar i vårt område med kanot. Arvika Kanotcenter erbjuder tio olika paketerade turer, allt från nybörjarturer till mer krävande, för enskilda, familjer eller mindre grupper. För några dagar, en vecka eller två veckor. I paketen ingår en karta, kanotguiden, briefing, kanotinstruktion, vindskyddsavgift, transport till startplatsen, flytvästar, paddlar, 2 st kanotstolar, kanotvagn, 2 st rep, svamp, spade, sopsäckar.

Äventyrsön - paketerbjudande från Arvika Kanotcenter

Semestra en eller två veckor med familjen på en naturskön ö och lev nästan som Robinson Crusoe. i paketet ingår karta, kanotguiden, briefing, kanotinstruktion, en äventyrslåda, fiskekort, fiskespö, kanotpaket samt transport.
Arvika Kanotcenter erbjuder kajakturer i de västvärmländska vattendrag

Odins Tur - Arvika Kanotcenters kajakpaket

Odins Tur är en 7-dagars kajaktur i Vikingarnas spår från Arvika vid Glafsfjorden till Säffle vid Vänern. I paketet ingår kajak, paddel, flytväst, en övernattning på Arvika Kanotcenters camp, briefing och ledbeskrivning, karta, transport från campingen Duse udde till Arvika Kanotcenter, parkering.
Sandvikengården erbjuder flera olika kanotpaket.

Sandvikengården kanotpaket Värmeln

Detta paket innehåller allt du behöver för en dag eller veckas kanottur på Värmeln. I paketet ingår kanot, ledbeskrivning, karta, kanotvagn, packtunna, presenning, spade, flytvästar, rep och sopsäck. Det finns möjlighet att välja till tält, stormkök och mer.
Sandvikengården erbjuder flera olika kanotpaket.

Sandvikengården kanotpaket Jösse älv

Detta paket innehåller allt du behöver för en veckas kanottur på Jösse älv. I paketet ingår kanot, ledbeskrivning, karta, kanotvagn, packtunna, presenning, spade, flytvästar, rep, sopsäck och transport till startplatsen i Mitanderfors. Det finns möjlighet att välja till tält, stormkök och mer.
Sandvikengården erbjuder flera olika kanotpaket.

Sandvikengården kanotpaket Köla älv

Sandvikengården i Edane erbjuder flera olika kanotpaket. Detta paket innehåller allt du behöver för sex dagars kanottur på Köla älv. I paketet ingår kanot, ledbeskrivning, karta, kanotvagn, packtunna, presenning, spade, flytvästar, rep, sopsäck och transport till startplatsen i Skillingmark. Det finns möjlighet att välja till tält, stormkök och mer.
Scandic Hotel i Arvika ligger mitt i centrala Arvika.

Kulturpaket Scandic Arvika

Du bor på nyrenoverade och trivsamma Scandic Arvika centralt beläget i hjärtat av Arvika. I hotellpaketet ingår övernattning i dubbelrum med frukost och middag, entrébiljetter till Rackstadmuseet och Arvika Fordonsmuseum, rabattvoucher på Klässbols Linneväveri sortiment och goody bag med information som du hämtar på Arvika Turistbyrå.
På Clarion Collection Hotel Bristol i Arvika bor du i bekväma rum.

Kulturpaket Clarion Collection Hotel Bristol Arvika

Bo bekvämt på Clarion Collection Hotell Bristol och utforska vackra Arvika och kulturlivet. Vid ankomst bjuds du på fika. Efter en dag på stan bjuder hotellet på kvällsmat och i den generöst tilltagna baren finns bland annat 202 sorters whiskey och flertalet lokala ölsorter att avsluta dagen med!
Scandic hotellet ligger mitt i centrala Arvika.

Golfpaket Scandic Arvika

Från Scandic hotellet i Arvika är det inte långt till de tre fina golfbanorna i Arvika, Eda och Årjäng. (Greenfeen för Arvika GK är inkluderad). På kvällen njuter du av en stunds avkoppling i hotellets bad- och relaxavdelning och en fin middag på restaurangen.
Arvika Kanotcenter erbjuder fiskepaket

Arvika Kanotcenters fiskepaket

Ett fiskeäventyr för två personer för en natt. Ni bor i en enkel stuga och har tillgång till en fiskebåt med elmotor och ekolod. Fiskekort ingår.

Båtpaket Ingestrands Camping

Ingestrands camping ligger naturskönt direkt vid Glafsfjordens strand. Ta en utflykt med båten för att bada och njuta av sjölivet. På kvällen kanske du vill prova din fiskelycka?. Du bor i en timmerstuga (nr 29-37, 1-4 personer) på campingen och har tillgång till en båt med motor (ink. en dunk bensin). Från campingen är det inte heller långt till minigolfparken med glasscafé, Arvika Kanot & Turistcenter och Café Kanoten.

Fiskepaket Ingestrand

Testa din fiskelycka på Glafsfjorden. Ingestrands Camping erbjuder båt och boende.

Kriya Yoga Retreat

Finn avslappning och inre ro under 10 dagar på Lakeside Retreat i Glaskogens Naturreservat. Förutom dagliga meditationsövningar med Kriya Yoga läraren Rajashi Peter van Breukelen finns det tid för långa skogspromenader, bad, kanotutflykter och yoga. Kriya Yoga Retreat erbjuds från den 23 juli – 1 augusti och i priset ingår meditations- och yogapass, boende, tre hälsosamma måltider om dagen och utflykter.