Vargsafari - Outside Adventure

Har du hört en varg yla någon gång? Spänningen stiger när Outside Adventure guider tar dig djupt in i vargarnas skogar i västra Värmland.
Vargen är Värmlands landskapsdjur och i skogarna kring Arvika trivs detta mytomspunna rovdjur. Turen genomförs till fots, på skidor eller snöskor. Det finns stora möjligheter att få chansen att spåra, höra och kanske se varg.
Guiderna har ett personligt intresse av djur och natur vilket gör turen till en speciell upplevelse. Turerna kan bokas per dygn med en övernattning men även flerdagarsturer med flera övernattning i skogarna kan ordnas och deltagarna har själva ett stort inflytande på turens innehåll. Givetvis kan även kortare turer genomföras, kontakta bara arrangören för information. Outside Adventure arrangerar aktiviteterna i känsliga naturområden och de genomförs då på ett mycket varsamt sätt så att miljöpåverkan minimeras.
Mer info om vargsafari http://outad.se/aktiviteter/1varg.htm
Öppettider
INFO
Plats
Enligt överenskommelse med arrangören.
Arrangör
Namn
Outside Adventure
Adress
Dalen Nertomta
671 91 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Outside Adventure Sweden genomför sina aktiviteter framförallt i västra Värmland och norra delen av Arvika kommun. Kontakta arrangören om du vill veta mer om området och utgångspunkten för respektive aktivitet. Kartmodulen anger företagets adress.
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan
Aktiviteter
Djur
Familj
Guide
Natur
Safari
Varg
Vinter
Vinteraktiviteter