Minigolfparken i Arvika

Ta med dina vänner och spela mini- eller äventyrsgolf på Ingestrand i Arvika. Nu kan du också vaska guld här; ett spännande familjeäventyr!
Välkommen till Minigolfparken i Arvika med traditionella filtbanor. Banorna härstammar från New York och 40-talet, och har behållit sin popularitet i alla år. Minigolfparken har 18 hål som passar alla åldrar.

Parken erbjuder även en avdelning med äventyrsgolf. Ta en runda och utmana familjen, vännerna eller kollegorna. Äventyrsgolfen beskrivs bäst som en perfekt mix mellan minigolf och långgolf. Här spelar du på banor i en rolig och utmanande miljö. Äventyrsgolf passar alla åldrar; ung som gammal.
Hela banan går att nå med både rullstol och barnvagn.

Vaska guld! Guldvaskaranläggningen är designad av världsmästarna i guldvaskning, Ken och Ulla från Ljusnarsberg. Här kan hela familjen få uppleva hur det var förr i tiden när man vaskade guld för hand. Guldvaskarpanna går att hyra i Glasscafét. Du får också köpa en jutesäck med guldkorn uppblandade i sand. Personalen visar sedan hur ni vaskar fram era guldkorn i pannan.
Kostnad per person och jutesäck: 60 kr
Öppettider
INFO
Plats
30 April - 1 maj: 11.00-18.00
Maj: lördag - söndag 12:00 - 18:00
Juni - augusti: dagligen 11:00 - 21:00
För övriga tider ring arrangören.
Grupper kan boka andra tider enligt överenskommelse.
Arrangör
Arvika Minigolf
Ingestrand
Arvika
Namn
Arvika Minigolf
Adress
Ingestrand
671 33 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Minigolf anläggning bredvid Ingestrands camping.
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan
Golf
Sport & motion