17
aug

Live på Olssons Brygga: Satan Takes a Holiday & Gain Eleven

Under sommaren bjuds det på många härliga musikupplevelser på Olssons Brygga i Arvika. Ikväll uppträder Satan Takes a Holiday & Gain Eleven.
Rockafton med Satan Take A Holiday & Arvikabandet Gain Eleven

Satan Takes A Holiday var bandet på allas läppar när de släppte den självbetitlade debutplattan år 2009. Bara en vecka senare blev de nominerade till Årets Rock på P3 Guld-galan. Med deras blandning av rock'n'roll, sextiotalets garagerock och sjuttiotalets sväng så ses Satan Takes A Holiday som ett av de bästa livebanden i Sverige. De är stamgäster på landets festivaler, har åkt ut på turnésvängar med Mustasch och Juliette Lewis, åkt på flera långa europaturnéer med Imperial State Electric och öppnade 2013 för legenderna i KISS på Friends Arena inför 30 000 personer.

Debuten följdes upp med Who Do You Voodoo (2012), Animal Man Woman (2014) och senaste Aliens (2017). Aliens är STAH:s mest komplexa album hittills – levererad med en ohejdbar och direkt energi du måste höra för att förstå.

"Gain Eleven Är rock med smittsamma melodier och glimten i ögat. Band de ofta jämförs med är Foo Fighters och The Hives. Debutalbumet "All in" släpptes 2016 och kallas av sina beundrare för en "spark i skrevet-skiva". Bandet har turnerat i både Sverige om Europa, bland annat som förband till Airbourne i Ryssland. Med nya hungriga medlemmar (Mathias Nilsson - Trummor, William Fossheim - Bas) i bandet och rykande färska singlar är de redo att visa vilka som ska räknas med."
INFO
Plats
Arrangör
Olssons Brygga
Hamnpiren
671 31 Arvika
Namn
Olssons Brygga
Adress
Hamnen
671 31 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Restaurang i hamnen i Arvika.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Ramp
  • Rullstol
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan Boka här
Musik
Olssons Brygga

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 200 kr

Tillfällen

2019-08-17 23:00