22
okt

Lena Jonsson Trio

Lena Jonsson som är en välkänd fiolspelare inom den svenska folkmusikscenen ger en konsert på Musikhögskolan Ingesund i Arvika.
Lena Jonsson Trio
Lena Jonsson – fiol
Kristoffer Sundström – bas
Erik Ronström – gitarr

Lena Jonsson är en välkänd fiolspelare inom den svenska folkmusikscenen och en av dess starkast lysande stjärnor. Hon har dessutom en framgångsrik karriär utomlands.
Erik Ronström är en mångsidig och talangfull gitarrist, verksam i ett flertal band. Kristofer ”Krydda” Sundström är en genrebred begåvning som med sin kontrabas rör sig inom jazz, pop, funk, folkmusik och klassiskt.
I Lena Jonsson Trio sammanstrålar dessa tre musiker och bjuder på en musikalisk resa, där de rör sig elegant mellan olika musikstilar.
Konserten baseras på Lenas kompositioner som har influenser från både svensk och amerikansk folkmusik och jazz. Det är humor, inlevelse, briljans och folkmusik i världsklass. Trion gav 2018 ut debutskivan ”PLACES”, där Lenas
kompositioner inbjuder till en fartfylld men samtidigt eftertänksam upplevelse.

Konserten är ett samarrangemang med Arvika Jazz & Blues.

På grund av rådande omständigheter finns ett begränsat antal publikplatser. Konsertvärd säkerställer att restriktionerna följs.
INFO
Plats
Arrangör
Musikhögskolan Ingesund
671 91 Arvika
info@imh.kau.se
Namn
Musikhögskolan Ingesund
Adress
Ingesundsvägen
671 91 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Musikhögskolan Ingesund är vackert belägen vid Kyrkviken i Arvika och är en plats för många fantastiska konserter och föreställningar.
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan
Musik

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 150 kr
Beskrivning:
Medlem AJ&B 100 SEK, ungdom t.o.m 19 år samt studenter - fri entré.

Tillfällen

2020-10-22 19:00