5
okt
15
nov

Kolonin: Jonas Gazell - No Moment

Utställning av Jonas Gazell i Kolonins fönstergalleri i Arvika.5 oktober - 15 november.
Kolonin välkomnar Jonas Gazell til fönstergalleriet.
Lördag den 5 oktober bjuder Kolonin in till vernissage för Jonas Gazells "No Moment" och erbjuder alla vila en stund i mârtensvimlet. Kom och ät soppa, sen kan ni ge er ut igen. Från kl 12.00 serveras soppan. Ni kan få ta en lott och vinna hela himlen.

I verket ”No Moment” undersöker Jonas Gazell hur associationer mellan igenkännbara rörelsemönster och objekt kan manipuleras samt hur omöjligt det är att spara ett ögonblick till ett senare tillfälle. Jonas arbetsmaterial består ofta av uttjänad vardagsteknologi som kasserats, skänkts eller sålts för en bråkdel av sitt ursprungliga värde.
Lättillgängligheten till ett överflöd av oönskad teknik, i kombination med viljan att återbruka den, gör att Jonas verk handlar om hans relation till den teknik som omger honom samtidigt som han handskas med bristen på en hållbar framtid ur ett konsumtionsperspektiv.

Jonas Gazell föddes 1979 i Stockholm och har studerat vid Umeå konsthögkola och Nordic Sound Art Program. Han bor numera i Östra Ämtervik och har tidigare ställt ut på Alma Löv Museum, Röda Sten Konsthall och Adiacenze kulturcenter.

Mer om konstnären: http://www.jonasgazell.com

Utställningen arrangeras i samverkan med Konstfrämjandet Värmland.
INFO
Plats
Arrangör
Kulturföreningen Kolonin
Kyrkogatan 42
671 31 Arvika
Namn
Kulturföreningen Kolonin
Adress
Kyrkogatan 42
Arvika
Kommun: Arvika
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan
Utställning

Tillfällen

2019-10-05 - 2019-11-15