8
apr

Klara Zimmergren: "Allt kommer bli bra"

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta” ordningen, på Musikhögskolan Ingesund i Arvika.
Allt kommer bli bra
En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta” ordningen.
Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den x-traordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud.
Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa publiken genom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Regi - Julia Njord
Längd ca 1 tim 30 min. Ingen paus.

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.
INFO
Plats
Arrangör
True Entertainment
Gamlestadsvägen 2-4 B3
415 02 Göteborg
calle@trueent.se
Namn
Musikhögskolan Ingesund
Adress
Ingesundsvägen
671 91 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Musikhögskolan Ingesund är vackert belägen vid Kyrkviken i Arvika och är en plats för många fantastiska konserter och föreställningar.
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan Boka här
Teater

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 395 kr
Beskrivning:
Köp din biljett hos www.ticketmaster.se

Tillfällen

2021-04-08 19:00