Ställplatser för husbilar på Ingestrands Camping

På Ingestrands camping finns det et flertal vackert belägna ställplatser för husbilar vid Glafsfjordens strand nära Arvika.
Ställplatserna med grusunderlag och eget träddäck med bänkar ligger fint placerade på familjecampingen Ingestrands Camping.
Camping ligger 4 km söder om Arvika, vid sjön Glafsfjorden och det är bara några meter till vattnet och badplatsen.
Ställplatserna är utrustade med TV-anslutning och el och latrintömning finns på campingplatsen.

Tillgång till servicehus med WC, dusch, disk- och tvättmöjligheter. Allrum med TV, minilivs, lekplats, hunddusch.

Det finns en stor och fin badplats med sandstrand och det går att hyra båt för att till exempel prova sin fiskelycka. Uthyrning av cyklar och mountainbikes samt en MTB-trail nära campingen. Elljusspår och minigolfpark finns i anslutning till campingen. Arvika Kanot & Turistcenter ligger endast 300 m från campingen och här kan du hyra kanot och prova på höghöjdsbanan.

Du kan ta en liten vandring upp till Storkasberget varifrån du har en underbar utsikt över staden och omgivningen. Till Arvika centrum tar du dig enkelt via en fin gång- och cykelväg som till stor del leder dig längs med Kyrkviken. På sommaren finns det bussförbindelser direkt från campingen och övriga året stannar bussen några hundra meter ifrån campingen.
Öppettider
INFO
Plats
Tillgänglighet
Campingen är tillgänglig för gäster året runt. Receptionens öppettider under högsäsong är 7.30 - 20.00. Under övrig tid är du välkommen att ringa receptionen för aktuella öppettider.
Arrangör
Ingestrands Camping
Ingestrand
671 91 Arvika
ingestrand@arvika.se
Namn
Ingestrands Camping
Adress
Ingestrands Camping
671 91 Arvika
Kommun: Arvika
Beskrivning
Campingplatsen ligger direkt vid Glafsfjorden inbäddad i naturen med gångavstånd till Arvika Kanot & Turistcenter.
Vägbeskrivning
Campingen är skyltat från väg 175 söderut från Arvika. Buss linje 51 går på sommaren direkt till campingen - övriga året stannar bussen några hundra meter bort. För tidtabell se http://www.varmlandstrafik.se/sites/default/files/tidtabeller/2013/b_51_13_ny.pdf. Fin cykel- och gångväg till centrum.
Tillbaka
Arvika
Besök hemsidan Boka här
boende
Sjönära boende
Minigolf
Ställplats
Familj
Barn
Djurtillåtet
Fiske