Ställplatser för husbilar och husvagnar i Mangskog

Stanna med husbil eller husvagn i Mangskog och upptäck mer av den vackra omgivningen! Vid Mangskogs Folkets Hus, alldeles vid sjön Mangen, finns det fina ställplatser både med och utan el.
I Mangskog finns det ställplatser för husbilar och husvagnar vid Mangskogs Folkets Hus. Närmast byggnaden finns det 4 platser utrustade med el. På gräsmattan vid tennisbanan finns det gott om platser, fast utan el.
Förutom tennis- finns det också en boulebana. Har man köpt fiskekort hos något ombud eller på ICA Nära Lundby livs, finns det en ramp om man vill sjösätta båt. Eller lockar ett dopp i sjön Mangen mer, så finns den välskötta badplatsen med brygga, omklädninghytt och torrtoa alldeles bredvid.
Övriga turisttips får du i informationhäftet om Mangskogen (finns både på Arvika turistbyrå och på Lundby livs i Mangskog) eller i fotofilmen "Välkomna till Mangskog" som finns på YouTube: https://youtu.be/gvk6txEP5zU

Ett trevligt tips för dig som har cykel med sig, är förstås att ta en tur runt den vackra sjön Mangen på "Sveriges vackraste landsväg". Den går på lugna vägar både på asfalt och grus runt hela sjön.

Första natten är gratis om du inte behöver el. Sedan betalar du 50 kr/dygn. Elplatserna kostar 100 kr/dygnet.
För platsbokning och allt annat praktiskt kontaktar du Bertil Björkqvist 070-3703478.
Vill du swisha Mangskogs Folketshusförening är numret 123 216 78 80. Glöm inte ange avsändare!
Öppettider
INFO
Plats
Året om
Arrangör
Mangskogs Folkets Hus förening
Rinnen
671 92 Mangskog
Namn
Mangskogs Folkets Hus
Adress
Rinnen
671 96 Mangskog
Kommun: Arvika
Christer Claesson
Beskrivning
Samlingslokal i Mangskog. Tel till lokalen: 070-3703478
Tillbaka
Mangskog
Besök hemsidan
Ställplats

Priser

Pristyp: Ställplats per natt med el
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Ställplats utan el: första natt gratis, sen 50 kr/natt. Vill du swisha Mangskogs Folketshusförening är numret 123 216 78 80. Glöm inte ange avsändare!