Sandvikengården vandrarhem

Sandvikengården är ett vackert beläget vandrarhem mitt i naturen alldeles vid sjön Värmeln nära Arvika. Här bor du i en fantastisk miljö präglad av omtanke och känslor.
Sandvikengården ligger i Edane, ca 15 km öster om Arvika och är en lägergård som erbjuder boende för privatpersoner och grupper. Här finns det 25-30 rum som är utrustade med en till fyra bäddar, handfat, WC finns i korridor. En del av rummen har WC och varmt och kallt vatten. Duschar finns i korridor samt i bastubyggnaden vid badplatsen.

I serveringen kan du välja att äta frukost eller någon annan måltid och möjlighet till helpension finns. Kiosk och fri trådlös internetuppkoppling.

Vid sjön finns det en fin badplats med sandstrand samt en vedeldad bastu som kan bokas. På kanotcentralen kan du hyra kanoter, kajaker och roddbåtar. Förutom rummen i vandrarhemmet finns det också möjlighet till boende i stugor samt ett treehouse. Det går också bra att ställa upp en husvagn/husbil eller ett tält.

Sandvikengården ingår i SVIF, Svenska Vandrarhem i Förening.
Öppettider
INFO
Plats
Rum- och stuguthyrning öppet från 1 maj - 30 september. Övrig tid hela året efter beställning.
Namn
Sandvikengården
Adress
Sandviken
671 94 Brunskog
Kommun: Arvika
Sandvikengården
Beskrivning
Sandvikengården i Edane är lägergård, vandrarhem och kanotcentral. Ligger fantastiskt fint vid sjön Värmeln, ca 18 km öster om Arvika.
Vägbeskrivning
På vägen från Edane till Brunskog skyltat till höger.
Tillbaka
Brunskog
Besök hemsidan Boka här
Aktiviteter
Bussgrupp
Familj
Kajak
Kanot
Natur
Sjönära boende

Priser

Pris: 0 kr
Beskrivning:
Information om priser se hemsidan.
Pristyp: Dubbelrum/natt
Pris: 560 kr
Beskrivning:
Mer information om priser se hemsidan. Gruppriser och familjerabatter finns.